Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο - Πέτρος Φιλιππίδης: το κρίσιμο 48ωρο για το μέλλον του στο ...

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο - Πέτρος Φιλιππίδης: το κρίσιμο 48ωρο για το μέλλον του στο .... 1:23 κωστής καπελώνης 471 просмотр. Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει. Όπως είναι γνωστό ο πέτρος φιλιππίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά «χαιρέτα μου τον πλάτανο» που προβάλλεται καθημερινά από την ερτ. Η δημόσια τηλεόραση μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε αναφέρει πως προχώρησε στην απόφαση αυτή, λόγω των επώνυμων καταγγελιών που έχουν υποβληθεί σε βάρος του γνωστού. «με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «χαιρέτα μου τον πλάτανο», η ερτ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

«λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η δημόσια τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο σωματείο ελλήνων ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ερτ. Η ερτ εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως ο πέτρος φιλιππίδης δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα του σίριαλ «χαιρέτα μου τον πλάτανο». Σε ανακοίνωση σχετικά με το πώς θα συνεχιστεί η σειρά «χαιρέτα μου τον πλάτανο», μετά τις καταγγελίες κατά ηθοποιού της, προχώρησε σήμερα η ερτ. Συγκεκριμένα, η δημόσια τηλεόραση ενημέρωσε πως από σήμερα ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο σωματείο ελλήνων ηθοποιών. Χαιρέτα μου τον πλάτανο (2020) online.

Χαιρέτα μου τον πλάτανο Επ26 - video dailymotion
Χαιρέτα μου τον πλάτανο Επ26 - video dailymotion from s2.dmcdn.net
Για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά χαιρέτα μου τον πλάτανο, είχε μιλήσει τον περασμένο σεπτέμβριο ο πέτρος φιλιππίδης. Ανακοίνωση εξέδωσε η ερτ σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «χαιρέτα μου τον πλάτανο», στην οποία παίζει γνωστός ηθοποιός, σε βάρος του οποίου έχουν γίνει καταγγελίες για φερόμενη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό. Συγκεκριμένα, η δημόσια τηλεόραση ενημέρωσε πως από σήμερα ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο σωματείο ελλήνων ηθοποιών. Ακόμα, είχε ομολογήσει ότι η αγωνία τον φθείρει και αιφνιδίασε την παρουσιάστρια αναφέροντας ότι ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω, διευκρινίζοντας ότι αυτό. Οι αστυνομικές αρχές καλούν τον εκκεντρικό καθηγητή εγκληματολογίας δημήτρη λαϊνη (πυγμαλίων δαδακαρίδης) για να τις βοηθήσει να λύσουν το μυστήριο και να εντοπίσουν τον serial killer. «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η δημόσια τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο σωματείο ελλήνων ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ερτ. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που συνέβη την προηγούμενη τετάρτη (3/2) στα γυρίσματα της σειράς χαιρέτα μου τον πλάτανο ανάμεσα στον πέτρο φιλιππίδη και τον αλέξανδρο μπουρδούμη. 1:23 κωστής καπελώνης 471 просмотр.

Συγκεκριμένα, η δημόσια τηλεόραση ενημέρωσε πως από σήμερα ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο σωματείο ελλήνων ηθοποιών.

Να αναφέρω δε ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου την προηγούμενη εβδομάδα ο ηθοποιός είχε προγραμματισμένα γυρίσματα μόνο τη δευτέρα και τρίτη. Στον «αέρα» το πρώτο teaser της σειράς με τον πέτρο φιλιππίδη. Μετά τις σοβαρές καταγγελίες που κατατέθηκαν κατά του ηθοποιού στο σεη η συνέχιση. Στην απόφαση να βγάλει από το σίριαλ της, «χαιρέτα μου τον πλάτανο» τον πέτρο φιλιππίδη προχώρησε η ερτ. «με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή χαιρέτα μου τον πλάτανο, η ερτ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Κατά τη διάρκεια μιας κοινής σκηνής που είχαν οι δύο γνωστοί ηθοποιοί. Η ερτ εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως ο πέτρος φιλιππίδης δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα του σίριαλ «χαιρέτα μου τον πλάτανο». «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η δημόσια τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο σωματείο ελλήνων ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ερτ. Χαιρετα μου των πλατανο τηλεταινια 3. Όπως είναι γνωστό ο πέτρος φιλιππίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά «χαιρέτα μου τον πλάτανο» που προβάλλεται καθημερινά από την ερτ. Ο λόγος για την κωμωδία «χαιρέτα μου τον πλάτανο» στην ερτ1 που σημείωσε όχι τρελά αλλά συμπαθητικά ποσοστά τηλεθέασης. Σε ποια περιοχή της ελλάδος γυρίζεται η πετυχημένη κωμική σειρά της ερτ Σημαίνεται, ότι όσα διακινούνται στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο, η εταιρεία digea παύει την συνεργασία της με τον εν λόγω ηθοποιό ο οποίος πρωταγωνιστεί στην καμπάνια.

Έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον αλέξανδρο μπουρδούμη είχε ο πέτρος φιλιππίδης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «χαιρέτα μου τον πλάτανο». «με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «χαιρέτα μου τον πλάτανο», η ερτ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Πληροφορίες θέλουν τον πέτρο φιλιππίδη να παραιτείται από τη σειρά «χαιρέτα μου τον πλάτανο». Κατά τη διάρκεια μιας κοινής σκηνής που είχαν οι δύο γνωστοί ηθοποιοί. Χαιρετα μου των πλατανο τηλεταινια 3.

Τέλος από την ΕΡΤ ο Πέτρος Φιλιππίδης και τη σειρά ...
Τέλος από την ΕΡΤ ο Πέτρος Φιλιππίδης και τη σειρά ... from politis.com.cy
Σε ανακοίνωση σχετικά με το πώς θα συνεχιστεί η σειρά «χαιρέτα μου τον πλάτανο», μετά τις καταγγελίες κατά ηθοποιού της, προχώρησε σήμερα η ερτ. Συγκεκριμένα, η δημόσια τηλεόραση ενημέρωσε πως από σήμερα ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο σωματείο ελλήνων ηθοποιών. Έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον αλέξανδρο μπουρδούμη είχε ο πέτρος φιλιππίδης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «χαιρέτα μου τον πλάτανο». Σημαίνεται, ότι όσα διακινούνται στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο, η εταιρεία digea παύει την συνεργασία της με τον εν λόγω ηθοποιό ο οποίος πρωταγωνιστεί στην καμπάνια. Όσοι έχουν ασκήσει αγωγές συνεχίζουν τον δικαστικό αγώνα για να λάβουν αναδρομικά στην επικουρική καθώς και τα δώρα των εορτών και το επίδομα αδείας στην κύρια και επικουρική σύνταξη.όσοι δεν έχουν ασκήσει αγωγές , μπορούν να καταθέσουν αγωγές μέχρι τέλη μαρτίου 2021 χωρίς να. «με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «χαιρέτα μου τον πλάτανο», η ερτ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Στα γυρίσματα της νέας σειράς «χαιρέτα μου τον πλάτανο». Σκηνοθέτησε τον «παπουτσωμένο γάτο» στο κθβε (γράφοντας και τους στίχους των τραγουδιών της παράστασης) καθώς και την «αντίστροφη ψυχολογία» του λάντλαμ.

Συγκεκριμένα, η δημόσια τηλεόραση ενημέρωσε πως από σήμερα ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο σωματείο ελλήνων ηθοποιών.

Χαιρέτα μου τον πλάτανο (2020) online. Έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον αλέξανδρο μπουρδούμη είχε ο πέτρος φιλιππίδης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «χαιρέτα μου τον πλάτανο». Συγκεκριμένα, η δημόσια τηλεόραση ενημέρωσε πως από σήμερα ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο σωματείο ελλήνων ηθοποιών. Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή χαιρέτα μου τον πλάτανο, η ερτ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Όσοι έχουν ασκήσει αγωγές συνεχίζουν τον δικαστικό αγώνα για να λάβουν αναδρομικά στην επικουρική καθώς και τα δώρα των εορτών και το επίδομα αδείας στην κύρια και επικουρική σύνταξη.όσοι δεν έχουν ασκήσει αγωγές , μπορούν να καταθέσουν αγωγές μέχρι τέλη μαρτίου 2021 χωρίς να. Οι πληροφορίες για διακοπή της συνεργασίας της ερτ με τον πέτρο φιλιππίδη κυκλοφορούσαν από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα. Μετά τις σοβαρές καταγγελίες που κατατέθηκαν κατά του ηθοποιού στο σεη η συνέχιση. Ευχαριστώ σπύρο μου γιατί πάντα μου βγάζεις το λαϊκό παιδί τον λάκη,που λαϊκά γουστάρει να ζει κι ας έρχεται αντιμέτωπος και κοντράρει μερικές φορές με τον γαβαλά…? 1:23 κωστής καπελώνης 471 просмотр. «με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή χαιρέτα μου τον πλάτανο, η ερτ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Η δημόσια τηλεόραση μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε αναφέρει πως προχώρησε στην απόφαση αυτή, λόγω των επώνυμων καταγγελιών που έχουν υποβληθεί σε βάρος του γνωστού. Στα γυρίσματα της νέας σειράς «χαιρέτα μου τον πλάτανο». Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει.

Χαιρετα μου τον πλατανο (νεο επεισοδιο). Μετά τις σοβαρές καταγγελίες που κατατέθηκαν κατά του ηθοποιού στο σεη η συνέχιση. Στην απόφαση να βγάλει από το σίριαλ της, «χαιρέτα μου τον πλάτανο» τον πέτρο φιλιππίδη προχώρησε η ερτ. Για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά χαιρέτα μου τον πλάτανο, είχε μιλήσει τον περασμένο σεπτέμβριο ο πέτρος φιλιππίδης. Όπως είναι γνωστό ο πέτρος φιλιππίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά «χαιρέτα μου τον πλάτανο» που προβάλλεται καθημερινά από την ερτ.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον «έκοψε» η ΕΡΤ από τη σειρά «Χαιρέτα ...
Πέτρος Φιλιππίδης: Τον «έκοψε» η ΕΡΤ από τη σειρά «Χαιρέτα ... from www.marieclaire.gr
Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει. Ευχαριστώ σπύρο μου γιατί πάντα μου βγάζεις το λαϊκό παιδί τον λάκη,που λαϊκά γουστάρει να ζει κι ας έρχεται αντιμέτωπος και κοντράρει μερικές φορές με τον γαβαλά…? 1:23 κωστής καπελώνης 471 просмотр. Όσοι έχουν ασκήσει αγωγές συνεχίζουν τον δικαστικό αγώνα για να λάβουν αναδρομικά στην επικουρική καθώς και τα δώρα των εορτών και το επίδομα αδείας στην κύρια και επικουρική σύνταξη.όσοι δεν έχουν ασκήσει αγωγές , μπορούν να καταθέσουν αγωγές μέχρι τέλη μαρτίου 2021 χωρίς να. Για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά χαιρέτα μου τον πλάτανο, είχε μιλήσει τον περασμένο σεπτέμβριο ο πέτρος φιλιππίδης. Η ερτ εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως ο πέτρος φιλιππίδης δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα του σίριαλ «χαιρέτα μου τον πλάτανο». Χαιρετα μου τον πλατανο (νεο επεισοδιο). Κατά τη διάρκεια μιας κοινής σκηνής που είχαν οι δύο γνωστοί ηθοποιοί.

Η επιτυχημένη σειρά χαιρέτα μου τον πλάτανο παίζεται στην ερτ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που συνέβη την προηγούμενη τετάρτη (3/2) στα γυρίσματα της σειράς χαιρέτα μου τον πλάτανο ανάμεσα στον πέτρο φιλιππίδη και τον αλέξανδρο μπουρδούμη. Όπως είναι γνωστό ο πέτρος φιλιππίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά «χαιρέτα μου τον πλάτανο» που προβάλλεται καθημερινά από την ερτ. Για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά χαιρέτα μου τον πλάτανο, είχε μιλήσει τον περασμένο σεπτέμβριο ο πέτρος φιλιππίδης. Να αναφέρω δε ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου την προηγούμενη εβδομάδα ο ηθοποιός είχε προγραμματισμένα γυρίσματα μόνο τη δευτέρα και τρίτη. Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει. «με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «χαιρέτα μου τον πλάτανο», η ερτ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Ευχαριστώ σπύρο μου γιατί πάντα μου βγάζεις το λαϊκό παιδί τον λάκη,που λαϊκά γουστάρει να ζει κι ας έρχεται αντιμέτωπος και κοντράρει μερικές φορές με τον γαβαλά…? Έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον αλέξανδρο μπουρδούμη είχε ο πέτρος φιλιππίδης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «χαιρέτα μου τον πλάτανο». Ο λόγος για την κωμωδία «χαιρέτα μου τον πλάτανο» στην ερτ1 που σημείωσε όχι τρελά αλλά συμπαθητικά ποσοστά τηλεθέασης. Χαιρέτα μου τον πλάτανο (2020) online. Η επιτυχημένη σειρά χαιρέτα μου τον πλάτανο παίζεται στην ερτ. Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή χαιρέτα μου τον πλάτανο, η ερτ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η δημόσια τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο σωματείο ελλήνων ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ερτ.

Post a Comment for "Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο - Πέτρος Φιλιππίδης: το κρίσιμο 48ωρο για το μέλλον του στο ..."